Üvegképek: magas színvonal, egyedi kivitelezés pénztárcakímélő módon
2020. 10. 10.

Töprengtél már azon, hogy vajon mi, emberek, miért tartunk oly nagy igényt otthonunk szépítése iránt?

Netán megfigyelted magadon, hogy egyes képekhez, színekhez feltűnően kötődsz, illetve vonzódsz? A pszichológusok meglátása szerint az otthon egyfajta személyre szabott gyógyító tér kell(ene), hogy legyen. A üvegképek segítségével, amellett, hogy lehetőséged nyílik arra, hogy egyedivé varázsold személyes birodalmad falait, minőségi megoldást kínálnak számodra, ugyanakkor mindezek mellett az sem elhanyagolható, hogy méltányos áron beszerezheted, elkészíttetheted mindezeket.

Van egy kedvenc családi fotó az emlékes dobozod legtetején, melyet örömmel látnál a faladon, hiszen valahányszor rápillantasz erre a képre boldogság lesz úrrá rajtad? Van a családodban, a környezetedben, az emlékeidben egy olyan példakép, akinek sokat köszönhetsz, és elég, ha csak rágondolsz, máris motiváltabb leszel a munkádban? Helyezd a nappalid, vagy az irodád falára ezeket az értékes emlékhordozókat. De milyen típusú megoldást válassz mindehhez? Alább erre is fényt derítünk…

 

üvegkép: több, mint egyszerű dekoráció

A üvegképek exkluzivitásuknak köszönhetően igen népszerűvé váltak az utóbbi időkben. Mindez nem meglepő, hiszen azáltal, hogy egyedi textúrával rendelkeznek, és több szempontból is kiemelkednek a többi nyomdai anyag közül, esztétikus látványban is részesítik szemlélőjüket. Továbbá:

  • a üvegképek igen hosszú ideig megőrzik kezdeti szépségüket, minőségüket
  • kiváló médiumok, melyek felületére akár műalkotások csodálatos mását is helyezhetjük
  • bármilyen méretű felnagyítandó fényképről legyen is szó, a üvegképek számára mindez nem jelent akadályt (a tökéletes minőségű nagyításnak köszönhetően)
  • klasszikus minőséget biztosítanak
  • a üvegképek esetében az árak igen kedvezőek, ugyanakkor mindez csöppet sem befolyásolja negatívan a professzionális képmegjelenítést
  • kiváló megoldást kínálnak a falművészet kivitelezésére
  • üvegképbe „öltöztetett” falaink kifinomultságot, eleganciát, személyes varázst tükröznek.

 

Tudtad? Otthonod színei, formái, anyagai rólad mesélnek?

Amikor a belső tér fali- és egyéb dekorációs tervét fontolgatjuk nem hagyhatjuk figyelmen kívül a bevezetőben ecsetelt otthon, mint gyógyító tér jelenségét sem. Mindez a üvegképekkel úgy kapcsolódik, hogy amennyiben a családi fotók, portrék helyett valami egyedibbre vágysz – esetleg szeretnél kísérletezni a színekkel és a formákkal, avagy a saját kis birodalmad keretein belül kibontakoztatni kívánod a kreativitásod – nem hunyhatsz szemet néhány pszichológiai faktor fölött.

Hogy mire is gondoltunk ennek kapcsán? Vegyük példaként a színeket, mégpedig ezek pszichológiai és (ön)kifejező hatását: a fekete szín példaképpen az árnyék és a káosz szimbóluma; a zöld a megújulásé; a vörös a düh és a szenvedély erőteljes kifejezője; a barna szín és árnyalatai a stabilitás és a szilárd talaj szimbólumaiként tarthatók számon; a kék a nyugalom és a spiritualitás színe… hogy csak párat ragadjunk ki a sorból, mintegy betekintés gyanánt.

A színek és formák segítségével (melyek a dekorációkban is testet ölthetnek) élettel telíthetjük otthonunkat, mely mentsvárszerepet tölt be egy stresszorokkal telezsúfolt világban, ahová „menekülve” békére lelhetünk.

Egy sárga színekben gazdag üvegkép segítségével belophatjuk a napsütést az otthonunk falai közé, mellyel folyamatosan biztosítjuk a magunk számára  a jó hangulatot, a derűt, az optimizmust – azt érezhetjük: ebben az atmoszférában feltöltődés lenni.

Azonban privát szféránkkal saját magunkat tükrözzük, a dekorációs megoldásainkkal mintegy kivetítjük (falra vetítjük) egyedi pszichológiai folyamatainkat. Ennek fényében érthetővé válik az ahány ház, annyi… nos, falművészeti megoldás, és ezért van az, hogy az otthon mindig édes, a hozzánk legközelebb álló hely kerek e világon.

Formáld a saját képedre a belső tered a üvegképek segítségével (is), hogy otthonod valóságos béke szigetévé válhasson, hiszen ezáltal érezheted a sajátodénak. Te melyik üvegkép-megoldást választanád?

 

Bal felső ikon
Blog
Jobb alsó ikon
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj legújabb termékeinkről, akcióinkról!