Bal felső ikon

Vászonképek

Jobb alsó ikon
Nem találtad meg az ideális vászonképet?
Készítsd el saját fotód alapján!
vászonkép tervezőEgyedi Vászonkép

A legszebb pillanatok – örök vászonra nyomtatva

A vászon használata több száz éves múltra tekint vissza, a művészetek alapvető kiegészítőjeként a festészet már a kezdeti időkben is használta. Na de hogyan jutottunk el innen, egészen a vászonképek modern nyomtatási technikájához? 

Minden a 15. századi festészetből indult, ahol a művészek maguk alkották meg a vászon megfelelő bevonatát a tartósság jegyében, majd a kifeszítés technikáját is maguk sajátították el. A vászon fejlődésében mindvégig a tartósság volt a lényeg, melyet a mai modern technikával maximálisan biztosítunk!

Néhány faldekorációs műalkotás ellenében a vászonra nyomtatott kép megfizethető és dekoratív eleme bármely otthonnak. Sőt manapság a vászonképek a legtöbb belsőépítész alapvető elemei között szerepelnek! 

Előnye a papírral szemben

A digitális világban folyamatosan minden a telefonon van, de mindenkinek hiányzik a kézzelfogható fotó érzése, főleg, ha minőségi vászonra, nagyított verzióban láthatjuk viszont kedvenc emlékeinket. A vászon nyomtatás hatalmas előnye, hogy szinte bármilyen képet képesek vagyunk vászonra nyomni. Legyen az mozgalmas geometriai formák, pompás színek áradata, különböző árnyalatok, vagy a legrészletesebb kinagyított családi képek. Minden vászonra nyomtatott alkotás úgy hat a térben, mintha valóban ott lenne a megjelenített elem. Domború hatása, a kifeszítés miatt, olyan hatást kelt, hogy az biztosan a helység központi elemévé válik. A tökéletesen kidolgozott színek a papírral ellentétben nem fakulnak ki!

A vászon időtálló és örök dísze lesz faladnak! Tökéletesen ellen áll a lakásban megnövekedett páratartalomnak, a napsugarak fakító hatásának, tisztításuk is könnyebb egy átlagos fotópapírral szemben.

A vászonkép színei

A nyomtatási folyamat során a vászonra nyomott színek teljesen megegyeznek az eredeti kép vagy fotó színeivel, a tökéletes nagyítási technika által pedig egy jó minőségű kép akár olyan élethű lehet, hogy szinte kiugrik a falból. 

Mindenkinek van életében egy olyan megörökített emlék, egy olyan fotó, melyet szívesen megmutatna mindenkinek, aki vendégségbe érkezik otthonába. Erre a legjobb módszer a vászonkép nyomtatás. Mutasd meg Te is bátran kedvenc képedet, vagy művészi önkifejezésed egy vászonfotó által. 

Vakrámára feszítve vagy anélkül?

Nálunk lehetőség van mindkét verzió megvásárlására, de sok ember fejében megfordul, hogy mi is az a vakráma?

A vászonképek feszítési technikája egy olyan kerettel valósul meg, melyet vakrámának neveznek, pontosan azért, mert nem látszik maga a keret. Ez egy lucfenyőből készült, a vászonkép méretéhez passzoló keret, mely igazán könnyű faanyag és biztosítja a kép stabilitását, időtállóságát. Erre a bizonyos vakrámára feszítjük ki vászonképeinket, melyhez fontos megemlítenünk, hogy a képek esetében olyan rugalmas és magas minőségű vásznat használunk, amely lehetővé teszi a legprecízebb kifeszítést.

Fontos, hogy mielőtt megrendelnéd a tetszőleges képet, vagy kinyomtattatnád kedvenc családi fotóidat, emlékeidet válaszd ki otthonodban azt a helyet, ahol igazán jól nézne ki! A jól megválasztott hely legalább olyan fontos, mint az elkészült vászonkép minősége.

Válassz tehát saját fotóidból bármilyet, vagy galériánkból egy tetszőleges darabot, mi garantáljuk, hogy álomszép otthon dekorációt készítünk belőle, mely méltó ajándék is lehet!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj legújabb termékeinkről, akcióinkról!