Jó hírek a Titanicról: Buli a Toldiban, Ex Machina pótvetítés a Puskinban

Jó hírek a Titanicról: Buli a Toldiban, Ex Machina pótvetítés a Puskinban

Filmes buli és meglepetésszerű pótvetítés vár ezen a héten a filmszerető közönségre, így aki még kimaradt a fesztiválozásból, annak most különösen érdemes bekapcsolódni a Titanic Filmfesztivál program- és vetítéssorozatába.

Április 16-án 23 órától a Toldi moziban fergeteges buli lesz a Titanic keretében, ahol a zenéről igazi hírességek, Szabó Simon színész-rendező és Rév Marci operatőr gondoskodnak. A belépés ingyenes, úgyhogy ne habozzon senki egy jó filmes buliban részt venni!

Bizonyára sokak számára jó hír az is, hogy a fesztiválon eddig teltházzal futó Ex Machina pótvetítési időpontot kapott, így április 18-án, szombaton 23:00 órakor ismét megtekinthető lesz a budapesti Puskin moziban.

Az Ex Machina izgalmas pszicho-thriller egy szerelmi háromszögbe ágyazva, amely olyan témákat jár körül, mint a tudat, az érzelmek, a szexualitás, az igazság és a hazugságok természete. Caleb programozó egy internetes óriásvállalatnál. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy eltölthet egy hetet Nathan Bateman, a cég brilliáns és magának való vezérigazgatójának privát hegyi nyaralójában. Megérkezésekor azonban rájön, hogy Nathan valójában egy különös és lenyűgöző kísérletben való részvételre választotta ki: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik. Caleb lesz az emberi fél a Turing-teszt során, amely Ava képességeit hivatott felmérni, akinek érzelmi intelligenciája kifinomultabbnak ‒ és ravaszabbnak ‒ bizonyul, mint azt bármelyikük sejtette volna.

Alex Garland, A part, a 28 nappal később és a Napfény írójának rendezői bemutatkozása hideglelős vízió a mesterséges intelligencia nem túl távoli jövőjéről.

A buli Facebook-oldala

 

Kapcsolódó bejegyzések

 • libri-natale-1.jpg
 • 4018268_5.jpg
 • 4229892_3.jpg
 • felj-batran.jpg

Könyvet ajándékba? – Nyugi, segítünk választani! 2. rész

Te is az utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi ajándékok beszerzését és most pánikolva rohansz egyik boltból a másikba? Nem kell aggódni! Adunk pár garantáltan nyerő ajándék ötletet. Ezúttal a Libri kiadói csoport könyveiből szemezgettünk. Az irodalom és a humor kedvelőinek elengedhetetlen...

 • libri-natale.jpg
 • books-gifts.jpg
 • 4195728_5.jpg
 • covers_459677.jpg
 • mh.jpg

Könyvet ajándékba? - Nyugi, segítünk választani!

A könyv az egyik legszebb ajándék, amellyel meglephetjük szeretteinket karácsony alkalmából. Persze rögtön adódik a kérdés, milyen könyv kerüljön a fa alá? Mi az ami a megajándékozni kívánt személyt érdekli? Mit olvasna szívesen? Ehhez próbálunk segítséget adni. Elsőként a 21. század kiadó...

 • 43373_karacsonyi_image_PR_banner_image-iii.jpg
 • 75lpdQe75A3UG87Gs-e1513330969473.jpeg
 • 43373_karacsonyi_image_PR_banner_image.jpg

Karácsonyi ajándék a Libritől - Te rátaláltál már?

A Libri december 1-je és 24-e között megvalósuló kampányában könyvajándékokkal lepi meg az olvasás szerelmeseit. Nem kevesebb, mint 1000 könyvet rejt el országszerte, 20 vidéki városban és Budapesten, különleges helyszíneken, különleges csomagolásban, hogy átadhassa az idei év első karácsonyi...

Szólj hozzá!