Huszonötödször is Sziget!

Huszonötödször is Sziget!

Idén lesz 25 éve, hogy a Sziget Fesztivál elindult hódító útjára és belopta magát minden fesztiválrajongó szívébe, határon innen és túl. A 2017-es Sziget augusztus 9-16. között ismét megnyitja kapuit a szabadság és a zene szerelmesei előtt.

A szervezők most sem bízták a véletlenre a fergeteges hangulatot, inkább menőbbnél menőbb sztárfellépőket szerződtettek a hamisítatlan sziget élmény elérése érdekében. Az eddig nyilvánosságra hozott nevek alapján pedig már alig bírjuk kivárni az augusztust, hogy ismét tombolhassunk a szabadság szigetén.

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én P!NK veszi birtokba a nagyszínpadot a rajongók nagy örömére, hiszen nem vállalt túl sok fellépést 2017-re, de mivel a Sziget az egyik legmenőbb fesztivál ezt még ő sem hagyhatta ki.

A vadóc énekesnőt váltja, az új lemezén dolgozó rapper-nagyágyú, WIZ KHALIFA, akinek Paul Walker emlékére írt dala, a See You Again, a YouTube-on a második legnézettebb videó a maga 2,5 milliárd megtekintésével.  Fellép a Szigeten a huszonéves pop-r’n’b díva, a londoni énekesnő-színésznő RITA ORA, az indie-rock vonalat a szigetország két aktuális kedvence, a THE VACCINES és a THE COURTEENERS képviseli majd, a dalszerző-énekesek közül a Too Close című dalával befutott ALEX CLARE érkezik. Az elektronikus zenei felhozatalt erősíti a Grammy-díjas holland DJ-producer legenda, PAUL VAN DYK, a szintén holland BASSJACKERS és a trance – d’n’b nagymester DIMENSION, a feltörekvő új kedvencek közül a francia HER-t láthatja a közönség.

Természetesen a tábortűz sem maradhat ki a programok sorából. Idén pedig különleges pályázatot hirdettek meg a szervezők. Keresik a legtehetségesebb zenészeket, hogy szórakoztassák ez összegyűlt Szitizeneket a korábbi Sziget Fesztiválok fellépőinek felidézésével. Tornáztasd meg hát az agyad és válassz egy dalt egy korábbi Sziget fellépőtől! Ha Te vagy a legmenőbb utcai muzsikus, vagy csak szeretsz a zuhany alatt titokban dalolászni, itt a lehetőség, hogy megmutasd a tehetségedet a világ egyik legnagyobb fesztiválján! Jelentkezési határidő: április 16.

Ha még ennél is nagyratörőbb álmaid vannak, készíts egy feldolgozást a Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még című dalához és nem kizárt, hogy te tombolsz majd a zenekarral  a Sziget záró koncertjén. A pályázat leírását itt találod. Jelentkezési határidő: április 30.

Természetesen a jegyértékesítés is nagyban dübörög már, a jelenlegi elővételes kör lezártáig (május 31. éjfélig) akciósan tudtok hozzájutni az ötnapos (85.000 Ft) vagy hétnapos bérlethez (89.900 Ft) és egyéb kiszerelésekhez. A napijegy idén 19.900 Ft-ot kóstál.   A Sziget Diákjegy programmal a kedvezményes 7 napos bérlet ára 2017. június 1-ig (illetve a készlet erejéig): 52.990 Ft. A fesztivál nem csak az akciókban jeleskedik, természetesen számtalan kempinglehetőséget, parkolást és értékmegőrzőt is biztosít különféle árkategóriákban. Jegyvásárlás és egyéb hasznos infó a Sziget Fesztivál hivatalos honlapján.

Szóval, hogy az egyik fellépőt idézzem:  Get The Party Started

Kapcsolódó bejegyzések

  • FotorCreated.jpg

Te hinnél neki?

Te mit tennél, ha a már halottnak hitt gyermeked bekopogtatna az ajtón? Amy Gentry ezzel a gondolattal játszott el debütáló,  Ki ez a lány? című regényében. Nem sok rettegettebb dolog lehet egy szülő életében, minthogy elrabolják a gyermekét. De vajon, hogyan lehet azt feldolgozni ha az...

  • 33456507534_e372d291bb_z.jpg
  • 34297989445_71089740ed_z.jpg
  • 34298035405_7987a0c2df_z.jpg
  • 34298044085_d9d251ccef_z.jpg

Ami Tarantóban történik... - A főnök meg én meg a főnök

Carlo Goldoni fergeteges komédiáját ültette mai környezetbe a Thália Színház, így született meg legújabb előadásuk. A főnök meg én meg a főnök felhőtlen szórakozást ígér, két felvonásban. Goldoni 1746-ban, a Két úr szolgája című komédiájával teremtette meg annak idején a polgári vígjáték...

  • FotorCreated-13.jpg
  • LID_zsurik_OK_szines_small-e1493447443755.jpg

"A nagyregényeket szeretem a legjobban" - Interjú Fullajtár Andreával

Adva van tíz könyv, a 2016-os könyvtermés legjava: Jászberényi Sándor: A lélek legszebb éjszakája; Kepes András: Világkép; Krasznahorkai László: Báró Wenckheim hazatér; Nádas Péter: Az élet sója; Németh Gábor: Egy mormota nyara; Szabó T. Anna: Törésteszt; Térey János: Őszi hadjárat; Varró...

Szólj hozzá!