Huszonötödször is Sziget!

Huszonötödször is Sziget!

Idén lesz 25 éve, hogy a Sziget Fesztivál elindult hódító útjára és belopta magát minden fesztiválrajongó szívébe, határon innen és túl. A 2017-es Sziget augusztus 9-16. között ismét megnyitja kapuit a szabadság és a zene szerelmesei előtt.

A szervezők most sem bízták a véletlenre a fergeteges hangulatot, inkább menőbbnél menőbb sztárfellépőket szerződtettek a hamisítatlan sziget élmény elérése érdekében. Az eddig nyilvánosságra hozott nevek alapján pedig már alig bírjuk kivárni az augusztust, hogy ismét tombolhassunk a szabadság szigetén.

A Sziget Fesztivál -1. napján, augusztus 9-én P!NK veszi birtokba a nagyszínpadot a rajongók nagy örömére, hiszen nem vállalt túl sok fellépést 2017-re, de mivel a Sziget az egyik legmenőbb fesztivál ezt még ő sem hagyhatta ki.

A vadóc énekesnőt váltja, az új lemezén dolgozó rapper-nagyágyú, WIZ KHALIFA, akinek Paul Walker emlékére írt dala, a See You Again, a YouTube-on a második legnézettebb videó a maga 2,5 milliárd megtekintésével.  Fellép a Szigeten a huszonéves pop-r’n’b díva, a londoni énekesnő-színésznő RITA ORA, az indie-rock vonalat a szigetország két aktuális kedvence, a THE VACCINES és a THE COURTEENERS képviseli majd, a dalszerző-énekesek közül a Too Close című dalával befutott ALEX CLARE érkezik. Az elektronikus zenei felhozatalt erősíti a Grammy-díjas holland DJ-producer legenda, PAUL VAN DYK, a szintén holland BASSJACKERS és a trance – d’n’b nagymester DIMENSION, a feltörekvő új kedvencek közül a francia HER-t láthatja a közönség.

Természetesen a tábortűz sem maradhat ki a programok sorából. Idén pedig különleges pályázatot hirdettek meg a szervezők. Keresik a legtehetségesebb zenészeket, hogy szórakoztassák ez összegyűlt Szitizeneket a korábbi Sziget Fesztiválok fellépőinek felidézésével. Tornáztasd meg hát az agyad és válassz egy dalt egy korábbi Sziget fellépőtől! Ha Te vagy a legmenőbb utcai muzsikus, vagy csak szeretsz a zuhany alatt titokban dalolászni, itt a lehetőség, hogy megmutasd a tehetségedet a világ egyik legnagyobb fesztiválján! Jelentkezési határidő: április 16.

Ha még ennél is nagyratörőbb álmaid vannak, készíts egy feldolgozást a Müller Péter Sziámi AndFriends Szeretni még című dalához és nem kizárt, hogy te tombolsz majd a zenekarral  a Sziget záró koncertjén. A pályázat leírását itt találod. Jelentkezési határidő: április 30.

Természetesen a jegyértékesítés is nagyban dübörög már, a jelenlegi elővételes kör lezártáig (május 31. éjfélig) akciósan tudtok hozzájutni az ötnapos (85.000 Ft) vagy hétnapos bérlethez (89.900 Ft) és egyéb kiszerelésekhez. A napijegy idén 19.900 Ft-ot kóstál.   A Sziget Diákjegy programmal a kedvezményes 7 napos bérlet ára 2017. június 1-ig (illetve a készlet erejéig): 52.990 Ft. A fesztivál nem csak az akciókban jeleskedik, természetesen számtalan kempinglehetőséget, parkolást és értékmegőrzőt is biztosít különféle árkategóriákban. Jegyvásárlás és egyéb hasznos infó a Sziget Fesztivál hivatalos honlapján.

Szóval, hogy az egyik fellépőt idézzem:  Get The Party Started

Kapcsolódó bejegyzések

  • 36790194174_bbb28033e7_z.jpg
  • 37452263756_fa4cfe9928_z.jpg
  • 37452342926_b071eed9d7_z.jpg
  • 37469170242_257763e6dd_z.jpg

Valaki ellopta a pingponglabdát - Csoda korban élünk (Szigliget) kritika

Fergeteges bohózattal indítja az évadatot a Thália Színház. Michael Frayn darabját Hamvai Kornél átiratában élvezheti a közönség. A Csoda korban élünk (Szigliget) az 1950-es évek kommunizmusába repíti vissza a közönséget, ahol senki nem az, akinek látszik és minden megtörténik, aminek nem lenne...

  • Kult-konyvek-21.Szazad_kiado_1.png
  • 41049_thumb-e1507107146144.jpg
  • 41050_thumb.jpg
  • 41051_thumb.jpg
  • covers_438119-e1507107173402.jpg

Négy könyv, amit érdemes beszerezned ősszel

A 21. Század kiadó idén ősszel nagy dobásra készül és négy világsikerű könyvvel örvendezteti meg az olvasás és a könyvek szerelmeseit. Világirodalmi bestsellereket hoz el nekünk a KULT Könyvek sorozattal. Mi már alig várjuk őket, csapjatok le rájuk Ti is! Michael Chabon: Ragyog a hold ...

  • Untitled-collage.jpg

A boldogság ára...

Kinek mit jelent a boldogság? Egyeseknek a pénzt, másoknak egy sikeres karriert és van akinek egy jól működő házasságot. Michelle Frances bemutatkozó pszichológiai thrillerében,  A barátnőben mindenki csupán a saját boldogságát keresi, azonban, mint azt tudjuk a boldogságnak ára van, amit a...

Szólj hozzá!