Bűnbeesés a Meztelen Diplomaták legújabb klipjében

Bűnbeesés a Meztelen Diplomaták legújabb klipjében

Elkészült a hazai beach pop zenekar, a hawaii inget és a szörfdeszkát pucérságra és hangszerekre cserélő Meztelen Diplomaták legújabb videója, az Almát szedek, kacér párnacsatával és robbanó almákkal. Az almaszüretet vidéki turnéval ünneplik.

Egy szeles és két gyönyörű forgatási nap, egy rettentően ideges biztonsági őr, 4kg szétvert alma, három bedőlt forgatási helyszín, 500 000 felugrás, két darab törött fa teniszütő és három órányi áldozatos salakpálya ásás. Ez az Almát szedek klipje számokban, míg a történelmi tényekbe Babay Máté, a klip rendezője avat be bennünket:

„Sokat gondolkoztunk azon, hogyan csináljuk meg a robbanó almákat, hogy jól nézzenek ki a felvételen. Végül a csapat basszusgitárosának, Matyinak (Elek Mátyás, a zenekar basszusgitárosa) jutott az eszébe, hogy vágjuk ki az almák belsejét és töltsük meg őket konfettivel.”

 

A kora tavaszi hangulatot árasztó klip azt a folyamatot örökíti meg játékos módon, amikor egy lány először akarja magát láttatni és egy fiú először figyel fel egy lányra, amikor elkezdődnek a félszeg, ugyanakkor nagyon is kacér játékok férfi és nő között.

Bár, ahogy a nagykönyvben meg van írva, a forgatás során semmilyen élőlénynek nem esett bántódása, vagyoni károk azért akadtak: „a teniszütők Gyuszi (Szacsvay Gyula, a csapat szintetizátorosa) családi hagyatékához tartoztak, de az egyik robbanósnak hitt almáról kiderült, hogy nem volt kibelezve. Így amikor a klip egyik főszereplője, Skublics Ádám egy erős ütést mért a gyümölcsre, a teniszütő kettétört. Végül egy használt áru oldalról voltunk kénytelenek pótolni a ritka darabot.” – Meséli a reklámfilmekben is jártas rendező.

Az Almát szedek immáron a harmadik Meztelen Diplomaták klip, a Viva Tv-ből is ismert Dánok, és a szerelem legszebb hangulatait megfogó Füredi után. A zenekar télen a dalírással volt elfoglalva, tavasszal azonban nyakukba veszik az országot és igazi nyárcsalogató, lánypörgető bulikkal készülnek Pécsett, Kecskeméten, Debrecenben, Egerben és Szegeden.

Turné állomások és időpontok:

Március 16. Pécs, Szenes

Április 3. Kecskemét, Kilele

Április 4. Debrecen, Dharma

Április 10. Eger, Gödör Klub

Április 17. Budapest, Mika Tivadar Mulató

Május 14. Szeged, Rongy kocsma

https://www.facebook.com/meztelen.diplomatak

www.meztelendiplomatak.hu

Kapcsolódó bejegyzések

Megérkezett az új Imagine Dragons album!

Megérkezett az új Imagine Dragons album!

Ma jelent meg az Imagine Dragons új albuma, a Smoke + Mirrors! Az amerikai banda második nagylemeze tartogat néhány kellemes meglepetést a rajongók számára. Az Imagine Dragons a mai napig is alternatív zenekarként van számon tartva, pedig sikereiket és népszerűségüket tekintve megállják a...

Szürreál à la natúr – itt az új Magidom klip

Szürreál à la natúr - itt az új Magidom klip

A 2010 óta tevékenykedő, kellemes alter-rockban és gitárpopban utazó Magidom zenekar tavaly év végén új lemezzel (vagyis első albumukkal), nemrég pedig vadonatúj videoklippel is megörvendeztette rajongóit! A Farkas Áron, Kővágó Dömötör és maga a banda legénysége által összehegesztett kisfilm a...

Könnyed romantika – itt az új Ed Sheeran klip

Könnyed romantika - itt az új Ed Sheeran klip

Ed Sheeran igencsak beindult mostanában: nem elég, hogy nyáron megjelent második albuma, az X, már három kislemezdalt is kimásolt róla, amelyhez klipek is készültek. A sikeresebbnél sikeresebb videók sorában a Thinking Out Loud c. szerzemény a legújabb, és az énekes-dalszerző ígéretéhez híven...

Szólj hozzá!