A shock rock sápadt császára – új Marilyn Manson album

A shock rock sápadt császára – új Marilyn Manson album

Amerika egykori Antikrisztusa, a manapság már inkább csak TV-s szerepléseivel port kavaró Marilyn Manson ismét új lemezt ad ki. Nézzük, mit lehet eddig tudni a The Pale Emperor-ről!

A Born Villain c. 2012-es legutóbbi albumhoz képest a The Pale Emperor viszonylag könnyebb szülésnek tűnik: míg előbbi kiadvány hírével és készültével éveken át etették a rajongókat, addig a legújabb, január 20-án napvilágot látó lemez körülbelül egyéves periódus alatt jött létre (kisebb megszakításokkal), ráadásul jó érzékkel most apróbb zenés ízelítőket is elhintettek egészen a megjelenési dátum közléséig. Így történt, hogy egy dalrészlet már áprilisban felbukkant a Salem c. TV-sorozat főcímzenéjeként (Cupid Carries a Gun), október végétől már ingyenesen le lehetett tölteni egy másikat (Third Day of a Seven Day Binge), illetve a John Wick című akció-thrillerben is felcsendül egy szerzemény (Killing Strangers).

marilyn-manson-1-800x400

A The Pale Emperor kétféle változatban kerül majd a boltok polcaira: a normál verzió 10 dalt, a deluxe pedig plusz 3 bónusz tételt tartalmaz. A technikai részletekről egyelőre nem sokat tudni, annyi bizonyos, hogy több nóta megalkotásába és hangszerelésébe besegített Tyler Bates, akit leginkább filmzenéiről ismerhetünk (Get Carter, 300, Watchmen, A galaxis őrzői). Manson pár új számot már műsorra is tűzött élőben, úgyhogy remélhetőleg ez a magabiztosság egy erős, egységes anyagot sugall – mert hiába volt egészen hangulatos például a Born Villain vagy változatos a The High End of Low, azért abban egyetérthetünk, hogy legtöbbször hiányzott a dalokból “valami.” Hogy ne legyen túl unalmas a várakozás január közepe-végéig, itt van a már említett ingyenesen beszerezhető Third Day of a Seven Day Binge

…Alább pedig a január 20-án megjelenő lemez dalainak listáját vehetitek szemügyre.

01. Killing Strangers
02. Deep Six
03. Third Day of a Seven Day Binge
04. The Mephistopheles of Los Angeles
05. Warship My Wreck
06. Slave Only Dreams To Be King
07. The Devil Beneath My Feet
08. Birds of Hell Awaiting
09. Cupid Carries a Gun
10. Odds of Even
11. Day 3 (deluxe bonus track)
12. Fated, Faithful, Fatal (deluxe bonus track)
13. Fall of the House of Death (deluxe bonus track)

Kapcsolódó bejegyzések

the-witch-1-800x400.jpg
maxresdefault-800x450.jpg
batman-v-superman-1-800x330.jpg

Szólj hozzá!